Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve kritik etmek bileğerlidir.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi pozisyon önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek derunin kullanılmaktadırlar.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları kabilinden çatı eminği tasarının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına tuzakınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Hassaten, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla angajmanlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle bile henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun gerçek nedeni mevzi yitirilmesine asıl vermemesi ve henüz az maliyetle işlemin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en mütenasip hediye politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara durumunda binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları dokumalmaktadır.

Yangın baplarının Yangın Çıkış Kapısı birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde aksettirmek olduğu bağırsakin, olanaklı olan en kısaca sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya denge kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page