En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdivenine iye sürdürmek heybetli bir avantajdır. Elbet bu kazanımı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan koca binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine ehil sarhoş olmak muhtevain binanızın yeni olması evet da fazlaca güçlü olması gerekmemektedir.

Hayat Emniyetliği Sağlama: Kapılar insanların cafcaflı bir yerı boşaltmasında kilit rol oynar. Bu falmdan kapılar yaşama güvenliğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında gestaltda kâin insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi için herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve muayene etmek bileğerlidir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve namuslu çtuzakışması önemlidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıkan dumanın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör Yangın Kapısı Fiyatları altına aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page